Van aluminium steigers, trappen en ladders. Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van klimmaterieel verplicht. Ook de VCA checklist eist een jaarlijkse keuring van klimmaterieel, dit kan Eurostairs voor u verzorgen.

Het veilig en op orde houden van het klimmaterieel is een niet onbelangrijke zorg, waarvoor veel discipline nodig is. De ervaring leert, dat de hiervoor benodigde activiteiten er vaak en ongemerkt bij inschieten. Soms kan dit heel vervelende consequenties hebben voor uw personeel en de onderneming. Zaken die je beter niet kunnen overkomen.

Eurostairs wil u deze zorg graag uit handen nemen. Eurostairs heeft inspecteurs in dienst die uw klimmaterieel volgens alle geldende normen inspecteren en eventueel repareren. Dit kan bij ons in de fabriek of bij u op locatie gebeuren, net wat u het beste uitkomt. Doordat grotere reparaties in de eigen fabriek kunnen plaatsvinden is Eurostairs in staat uw materieel altijd weer snel bedrijfsklaar te hebben. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport met resultaten. Al het goedgekeurde materieel wordt duidelijk gemarkeerd en op aangeven van de klant gerepareerd.

Wij zorgen ervoor, dat u, met een gerust hart, weer een jaar veilig op hoogte kunt werken.