Kooiladders

kooiladder maatwerkEuroscaffold is voortdurend bezig met verbetering van de veiligheid op hoogte. Ook kooiladders, toegangs- en ontsnappingswegen in en aan gebouwen zijn hier een belangrijk onderdeel van. De kooiladder kan in vele uitvoeringen geleverd worden, ook de kleur van de kooiladder kan worden gekozen en wordt desgewenst uitgevoerd in een slagvaste poedercoating.

De kooiladders en toegangstechnieken van Euroscaffold zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Euroscaffold ontwerpt kooiladders en toegangs-/ontsnappingswegen op maat voor alle mogelijke situaties.

Kooiladders bestaan uit aluminium profielen en worden uitgevoerd met slipvrije sporten. Het modulaire systeem maakt het mogelijk onze kooiladders te gebruiken voor vele situaties. De kooiladders kunnen eventueel verspringend worden gemonteerd en onderbroken worden met tussenliggende bordessen.

Vluchttrappen

Ons productaanbod omvat kooiladders, spiltrappen, platforms/balkons en ladders voor gebruik als nooduitgang. In veel gevallen wordt voor de vluchtladder de zogenaamde kooiladder toegepast.

Toepassingsvoorbeelden

Ontsnappingsladder, brandladder, inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden, schoorsteenladder, gevelladder, dakladder, gemonteerd op silo’s en in schachten, op werkplatforms en bordessen etc.

Vanzelfsprekend wordt aan de veiligheid van iedere vluchtladder de grootste zorg besteed en voldoet iedere vluchtladder en vluchttrap van Euroscaffold aan de voorschriften conform EN 14122-4 en NEN 2484.