Telescopische Vouwladders

De telescopsiche vouwladders van BigOne veroveren inmiddels Nederland en de rest van Europa. Met deze ladders kunt u al snel uw opsteekladder, reformladder, of zelfs trapladder gemakkelijk vervangen. Doordat dit product zo gevarieerd ingezet kan worden voor meerdere doeleinden, is deze erg geliefd bij onze klanten. Met de aankoop van deze vouwladder bent u verzekerd van de nieuwste technieken en veiligheid. Denk hierbij alleen alleen al aan de scharnieren die automatisch borgen wanneer u de ladder in positie zet.

  • Met de wielen verplaatst u de ladders eenvoudig van A naar B;
  • verplaatst u de ladders eenvoudig van A naar B;
  • Voorzien van een uniek zelfblokkerend scharnier;
  • Met de veerpen hendel stelt u simpel de gewenste werkhoogte in.

Certificaten voor professioneel gebruik

Zodra u een telescopische vouwladder professioneel gaat gebruiken moet deze gecertificeerd zijn volgens de EN131. Dit is de Europese norm voor definities, afmetingen en maatvormen. De BigOne voldoet ruimschoots aan deze normen! Doordat de telescopische vouwladders in 33 posities en 5 basisstanden zijn te gebruiken kunnen we deze als multifunctioneel omschrijven.

  • Voldoet aan de EN131
  • TUV gecertificeerd

Hoe werkt een telescopische vouwladder?

De BigOne ladder zet u gemakkelijk en snel in de werkstand zoals u die op dat moment benodigd bent. Dit komt ondermeer door de gebruiksvriendelijke zelfborgende drukknop. Met deze knop kunt u de telescopische vouwladders in bijvoorbeeld A-stand, als rechte ladder, of op de ongelijke oppervlaktes (zoals een trap) vast zetten. Moet u vervolgens iets hoger werken? Dan zijn de poten makkelijk verstelbaar.

Welke telescopische vouwladders zijn er

Onze vouwladders zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het kleinste model heeft een transportlengte van slechts 1.00 meter en past hierdoor in nagenoeg iedere klusbus. Favoriet onder onder onze klanten, en dus het meest verkocht, is de 4×4 uitvoering. Verkrijgbaar zijn de volgende modellen:

  • 4×3
  • 4×4
  • 4×5
  • 4×6

Stabiliteit en veiligheid

Hoe u de vouwladder ook neerzet; door de uitgebogen bomen en antislip poten zult u altijd veilig en stabiel staan. Door de coating is tevens een beschermende laag aanwezig op de ladder. Hierdoor wordt de BigOne beschermt tegen stof, of weersinvloeden. Tevens wordt voorkomen dat u vuile handen krijgt tijdens het werken.

Telescopische vouwladders kopen

Bent u op zoek naar de meest multifunctionele telescoopladder voor de beste kwaliteit? Maak dan snel kennis met onze BigOne ladders. Bent u meer informatie benodigd? Neem dan snel contact op met een van onze dealers.